Hei och hå!

Endelig er Bieber-feveren over så jeg kan ta over Norge igjen. Ja, jeg innrømmer det. Jeg er ikke like kul som han, så klart snakker jeg så fint om han når vi er bestevenner. Han er den eneste jeg vet om som ikke er en cyborg som har kommet ned til jorden for å drepe meg. Vi reiste jo såklart til Oslo, og vi var det eneste presserelaterte folket som fikk lov til å ta to ord med han. 
Etter en hylende kveld på Opera huset, så fikk vi tatt en robåt innover til akerbrygge. Der satt vi oss på kafè før vi så Bieber vandre bortover. Han så litt lost ut. Heldigivis hadde han med seg livvakter. Vi tok en kopp kaffe og spiste kake. Han fortalte så vakkert om Norge, hvorfor? Det var jo satans kaldt i går. Anyway, han fortalte at han ville tilbake og vi sa at han skulle slippe å betale for hotell.

Justin: I will definitely be back.
Alexandra: I think you should save some of that money and stay at my apartment when you visit.
Paying a lot of money for a hotelroom when you are only staying a couple of days. Seems like a waste.
Justin: The food is great, though.
Alexandra: Yeah, but I'll make you homecooked meal. I'll guess that would taste better, and nobody knows where I live so you are safe.
Justin: I'll take you word for it. 
Alexandra: Bring Selena. Then I could show you both the best side by living in Norway. Although it is freackin' cold.  

Så der har dere det lille vi pratet. Stakkars gutten var jo sliten i stemmen etter konserten så han orket ikke å svare langt. Justin forteller at han elsker hjemmelaget mat så jeg lovte å lage Poutine. Dette er verre enn fastfood folkens! 
Men tilbake til overskriften. Alle vet at mamma betaler for alt jeg trenger, men etterhvert ble hun så lei av å leve på vann og brød for alt jeg trengte kostet så jævlig mye penger at hun truet meg med å gå til terapi. Jeg lovte henne at hun ikke hadde råd til det. Tror du ikke dama dro fram kredittkortet og jeg måtte sitte der å høre på at jeg brukte altfor mye penger. Jeg lærte at jeg må spare penger en stund, dermed gikk jeg tilbake til mine gamle vaner. EBAY!  
Til dere som aldri har brukt det så skal jeg også legge fra meg gamle vaner om å ikke bry meg om problemene deres og heller hjelpe dere med å handle på best mulig måte. Gå inn på ebay og shop til du stuper. Her finner du nemlig alt. Men vær forsiktig. Ikke alt er ekte. Prøv å filtre til å handle fra ting som kommer fra USA eller Nord-Amerika! 

Skrevet 31.05.2012 kl.12:23. Kategori: Tips og triks 3 kommentarer


1.  Ikke jobb, du kan jo bare selge deg for penger.

2. Ha masse sex, men ikke på stranda (Det kan gi sand på ubehagelige steder)

3. Kyss en kjendis, men ikke Michael Jackson (Hørt rykter om at han er både hvit og kald)

4. Start å røyke.

5. Les en bok.

6. Skjær alle over en kam.

7. Lek med en sau, men pass på så den ikke stanger (Det kan jo være en geit!)

 


//weheartit

Skrevet 23.05.2012 kl.13:52. Kategori: Tips og triks 2 kommentarer
Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012
Vi er to random jenter på 18 år som fant ut at vi skulle lage en random blogg om random ting. Vi er verken gravide, unge, syke, friske, lange eller spesielt snille, men det hender vi er både oppblåste, lekne, forkjøla, spiser grønnsaker, hopper og ser på deg.

PS. Vi smiler ikke.


Siste innlegghits