Livet mitt faller i grus - og hvem tyr jeg til når jeg skal spørre om råd. Jo, selvsagt. Mona & Mikkel! Eller Tine & Thomas som de nå har døpt seg om til. 
De har vært støttende gjennom hele livet mitt med alle spørsmålene dem svarer på. Takk Gud for at jeg faktisk kan drikke kaffe etter at jeg fikk høre at du ikke kan bli gravid av det. Da smilte jeg rett og slett for aller første gang. Jeg leser TOPP hver måned, og grunnen til at jeg bruker nesten 50 kroner (Ja, mamma betaler selvsagt) på å kjøpe dette fordømte bladet er fordi jeg vil lese alle de spørsmålene jeg kan ta med meg videre i livet. 

Det sies når jomfruhinna sprekker så er det en uvanlig smerte som kommer. Men faen, jeg syns det var MØKK vondt. Jeg gråt av smerte, slo til fyren og ba han ringe ambulanse. Utrolig nok, han gjorde det. Egentlig er jo ikke det som er det verste - typen hadde jo hvitt laken, men etter vi var ferdig så var jo den misfarget til en blårød farge som hadde spredd seg til trebeina på senga. Flaut nok - men var enda sintere på Mona & Mikkel som sa det ikke var SÅ vondt. Aldri siden har jeg hatt sex igjen, hvem vet om jomfruhinna mi sprakk? Han var så vidt inne i meg! 

Men den dag i dag, drikker jeg fortsatt kaffe og storken har fortsatt ikke kommet med en liten alien til meg. Jeg barberer meg til tross for røde prikker som er sagt er veldig vanlig - og vokser meg nedentil med brasiliansk voks, til tross for at Mona & Mikkel sier at det ER vondt - noe det ikke er! Du lurer sikkert på hvorfor jeg vokser meg nedentil når jeg ikke har samleie - men er greit å kunne være tilfredstilt med seg selv. 

Siden jeg er så awesome og har vært borte i det meste og vet bare alt - så er jeg den nye GOOGLE. 
Spørsmålene er hysteriskt - hva tror du? Eller nei, jeg blir bare forvirret.  

 

                       

 

Alexandra

Skrevet 23.05.2012 kl.11:14. Kategori: Sex og andre ting 2 kommentarer
Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012
Vi er to random jenter på 18 år som fant ut at vi skulle lage en random blogg om random ting. Vi er verken gravide, unge, syke, friske, lange eller spesielt snille, men det hender vi er både oppblåste, lekne, forkjøla, spiser grønnsaker, hopper og ser på deg.

PS. Vi smiler ikke.


Siste innlegghits