... Alexandra!

1. Alexandra maser massemassemasse om at jeg skal skrive at hun er glad i Justin. 


(men det ble jeg fort lei)

2. Alexandra eier ikke sans for humor og elsker såkalt "tiss, bæsj, promp" humor.

3. Alexandra påstår at hun aldri har sex, men tror noen dansker har noen innvendinger der.... 

4. Alexandra tror hun er like kul som meg (yeah, right)

5. Alexandra tror hun eier bloggen, men den som er flink her er jo meg!

5.5. Alexandra liker reinsdyr, og er kjent for å gå rundt med hamburger i trynet (ja, hun har tryne)
Skrevet 01.06.2012 kl.21:44. Kategori: Om Oss Ingen kommentarer


June er deprimert om dagen - kanskje det skyldes hennes dårlige forhold til seg selv. Hva vet jeg? Hun ringte meg idag med å starte samtalen med at jeg er en forbanna skløtte, ja helt klart at jeg er det. Det er trivelig å kunne høre sånt om morgenen, isteden for fuglene som kvitrer meg opp fra senga så jeg blir i dårlig humør, til tross for at jeg i dårlig humør hele tiden. 
La oss komme til fakta - dere vet ikke så mye om oss, utenom at vi er idioter, slemme og alt det negative som kommentarene har rullet inn om.
Gratulerer til folka som fanget opp at vi er helt jævlige, fikk en del respons på dagens outsider. Morsomt.

La meg fortelle 5 faktapunkter om June.

1. June har alltid vondt. Hele forbanna tiden - jævlig irriterendes egentlig. Hvem har så mye vondt? Sykehuset har en bunke med unødvendig smertejournaler

2. June er en sexfreak - helt vill i senga. I motsetning til meg som faktisk ikke har sex. Det fører til at hun også liker BDSM. 
3. June har en tattovering på rompa - no kidding. Det er en bjørn, wth? 
4. June bruker ikke BH - og kaller seg selv awesome av den grunn. 
5. June er egentlig ikke så normal som ho ser ut. Bare se under

 

Har dere noen kule fakta om deres venner? Kanskje vi setter opp en konkurranse med det beste faktapunktet dere kommer med! 
Stay tuned - eller nei, bare skriv. 

 

- Alexandra

Skrevet 25.05.2012 kl.14:25. Kategori: Om Oss 2 kommentarer


Alle tror nå at vi er nye bloggere som skal ta et desperat forsøk på å ta over bloggverden. Nei, absolutt ikke. For det første så er vi ikke nye, for vi har all verden med informasjon og kunnskap om blogg.no, og for det andre så har vi allerede tatt dere med storm! Dere er bare ikke klar over det.. enda. 

 -Hva er det jeg vil oppnå med å blogge? All den frustrasjonen i hjernen min som ikke kan imøtekomme andre mennesker til vanlig. Dermed er det jo forsåvidt valgfritt om du vil lese det. Mitt navn er Alexandra og jeg rekker hele 162 cm over bakken. Utrolig høyt. Insektene er som små prikker når jeg ser ned. Helt utrolig. Jeg har brunt hår, uansett om folk sier svart - så er det brunt. Jeg har levd med det i snart 19 år så jeg vet det best. Men som sagt, hvorfor skal jeg gidde og avsløre alt om meg selv? Dere får sikkert høre mer om det. Ja, folk lurer ofte på om jeg er en bitch. Absolutt. 

 - Jeg trenger ikke oppnå noe med å blogge. Alle vet at jeg er awesome uansett! Mitt navn er June, og tro det eller ei, men jeg trives med det. Jeg har brunt hår (og i motsetning til Alexandra så har jeg faktisk brunt hår), grønne øyne, en litt sånn stor nese, og om jeg sier noe mer nå så begynner dette å ligne mer på en kontaktannonse. Uansett så må jeg få med at jeg ikke er særlig høy, men jeg er akkuratt lang nok til at jeg rekker bakken. 

 

 

Tumblr_m1tsx5jcaf1r8fpcno1_500_large 


 

Skrevet 22.05.2012 kl.00:52. Kategori: Om Oss Én kommentar
Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012
Vi er to random jenter på 18 år som fant ut at vi skulle lage en random blogg om random ting. Vi er verken gravide, unge, syke, friske, lange eller spesielt snille, men det hender vi er både oppblåste, lekne, forkjøla, spiser grønnsaker, hopper og ser på deg.

PS. Vi smiler ikke.


Siste innlegghits