Hei och hå!

Endelig er Bieber-feveren over så jeg kan ta over Norge igjen. Ja, jeg innrømmer det. Jeg er ikke like kul som han, så klart snakker jeg så fint om han når vi er bestevenner. Han er den eneste jeg vet om som ikke er en cyborg som har kommet ned til jorden for å drepe meg. Vi reiste jo såklart til Oslo, og vi var det eneste presserelaterte folket som fikk lov til å ta to ord med han. 
Etter en hylende kveld på Opera huset, så fikk vi tatt en robåt innover til akerbrygge. Der satt vi oss på kafè før vi så Bieber vandre bortover. Han så litt lost ut. Heldigivis hadde han med seg livvakter. Vi tok en kopp kaffe og spiste kake. Han fortalte så vakkert om Norge, hvorfor? Det var jo satans kaldt i går. Anyway, han fortalte at han ville tilbake og vi sa at han skulle slippe å betale for hotell.

Justin: I will definitely be back.
Alexandra: I think you should save some of that money and stay at my apartment when you visit.
Paying a lot of money for a hotelroom when you are only staying a couple of days. Seems like a waste.
Justin: The food is great, though.
Alexandra: Yeah, but I'll make you homecooked meal. I'll guess that would taste better, and nobody knows where I live so you are safe.
Justin: I'll take you word for it. 
Alexandra: Bring Selena. Then I could show you both the best side by living in Norway. Although it is freackin' cold.  

Så der har dere det lille vi pratet. Stakkars gutten var jo sliten i stemmen etter konserten så han orket ikke å svare langt. Justin forteller at han elsker hjemmelaget mat så jeg lovte å lage Poutine. Dette er verre enn fastfood folkens! 
Men tilbake til overskriften. Alle vet at mamma betaler for alt jeg trenger, men etterhvert ble hun så lei av å leve på vann og brød for alt jeg trengte kostet så jævlig mye penger at hun truet meg med å gå til terapi. Jeg lovte henne at hun ikke hadde råd til det. Tror du ikke dama dro fram kredittkortet og jeg måtte sitte der å høre på at jeg brukte altfor mye penger. Jeg lærte at jeg må spare penger en stund, dermed gikk jeg tilbake til mine gamle vaner. EBAY!  
Til dere som aldri har brukt det så skal jeg også legge fra meg gamle vaner om å ikke bry meg om problemene deres og heller hjelpe dere med å handle på best mulig måte. Gå inn på ebay og shop til du stuper. Her finner du nemlig alt. Men vær forsiktig. Ikke alt er ekte. Prøv å filtre til å handle fra ting som kommer fra USA eller Nord-Amerika! 

Skrevet 31.05.2012 kl.12:23. Kategori: Tips og triks 3 kommentarer


OMGOMGOMG!!!!

Vi er altså de største Justin Bieber fansen i verden! 
Vi reiste derfor selvfølgelig til Oslo på tirsdag for å ligge på operataket (Ja, vi visste han skulle være der, vi spurte) mens vi ventet på vår gode venn Justin.
Vi fant jo selvfølgelig fort ut at dette var en dum ide ettersom han faktisk ikke skulle opptre før i dag, så derfor droppet vi å sove der og ble med Justin på by'n i stedet.
Herlig kveld med vår utrolig supre bestevenn!
Det eneste som er synd er at han også tror vi er fotografer med mobilkamera, men det er ikke så viktig.
Nå er det bare å vente til senere da vi skal ta oss en drink med bestevenn!

BILDER KOMMER!! 


Jealous bitches? 

Skrevet 30.05.2012 kl.21:58. Kategori: Blogg 5 kommentarer


Personlig liker jeg egentlig ikke å se på TV. Alle de radioaktive strålene som slår meg over ende kommer til å drepe meg en dag, men likevel må man følge med på sladder jentene. 
Håper liksom mange har satt seg inn i det nå, for min frustrasjon må deles. Siste episode i sesong 5, Bart is back?! Hva faen? Han var liksom død og nå lever han igjen. Jeg tror han egentlig er en cyborg som er gjenskapt for å drepe Blair men så redder Chuck henne etter at Dan prøvde å skyte Serena med boomblaster. Morsomste er at jeg vet hva som skjer i Sesong 6, men tør jeg å røpe til verden? 

Jeg har mine kontakter så jeg har all inside informasjon om tv-programmene. Derfor jeg ikke ser på det. Sparer meg for radioaktiv stråling og sparer tid. Lett. 

 


Hello Mr. Crawford. We are going to have sex one day

Skjønner dere hvilken TV-serie?
Fikk du med deg siste episode? Ikke? LOSER!  

Skrevet 28.05.2012 kl.17:56. Kategori: Blogg Én kommentar


Jada, driver å endrer designet, ikke mas!

Jeg vet vi er utrolig awesome, men dere må faktisk vente på mange awesome innlegg til jeg er ferdig med å utforme et like awesome design! 
Som dere sikkert kan se nå så ser det ut som om bloggen er noe alexandra kastet opp i mårres, men det blir nok bedre innen i kveld, da mine magiske evner har fått litt tid på seg!
Dessuten er det sol ute og den er kulere enn dere. Men jeg elsker dere.

VENT DA, UNGER!  

 
Skrevet 27.05.2012 kl.13:49. Kategori: Blogg Ingen kommentarer


June er deprimert om dagen - kanskje det skyldes hennes dårlige forhold til seg selv. Hva vet jeg? Hun ringte meg idag med å starte samtalen med at jeg er en forbanna skløtte, ja helt klart at jeg er det. Det er trivelig å kunne høre sånt om morgenen, isteden for fuglene som kvitrer meg opp fra senga så jeg blir i dårlig humør, til tross for at jeg i dårlig humør hele tiden. 
La oss komme til fakta - dere vet ikke så mye om oss, utenom at vi er idioter, slemme og alt det negative som kommentarene har rullet inn om.
Gratulerer til folka som fanget opp at vi er helt jævlige, fikk en del respons på dagens outsider. Morsomt.

La meg fortelle 5 faktapunkter om June.

1. June har alltid vondt. Hele forbanna tiden - jævlig irriterendes egentlig. Hvem har så mye vondt? Sykehuset har en bunke med unødvendig smertejournaler

2. June er en sexfreak - helt vill i senga. I motsetning til meg som faktisk ikke har sex. Det fører til at hun også liker BDSM. 
3. June har en tattovering på rompa - no kidding. Det er en bjørn, wth? 
4. June bruker ikke BH - og kaller seg selv awesome av den grunn. 
5. June er egentlig ikke så normal som ho ser ut. Bare se under

 

Har dere noen kule fakta om deres venner? Kanskje vi setter opp en konkurranse med det beste faktapunktet dere kommer med! 
Stay tuned - eller nei, bare skriv. 

 

- Alexandra

Skrevet 25.05.2012 kl.14:25. Kategori: Om Oss 2 kommentarer


"All those fairy tales are full of shit, one more fucking love song, I'll be sick"

Kjærlighet er noe jævla drit da eller!?
Det var liksom meningen jeg skulle gifte meg med Jensen Ackles (Han kjekke fra supernatural, da-a), men han er jo gift med hu derre andre greia (biiiitch), og ikke snakk om at jeg deler altså! Der sviktet han meg virkelig, vi var liksom ment to be! Soulmates!  

Fuck han, jævla idioten. Han vet virkerlig ikke hva han går glipp av altså:

Se på meg da! Jeg er jo til å spise opp!  
Men det gjør ikke noe for nå skal jeg ut i Oslos gater, det der er forresten nattens outfit! 

Loveme! Nei, loveu, people! 


 

Skrevet 25.05.2012 kl.00:16. Kategori: Blogg 2 kommentarer


Som sagt, vi kårer alltid dagens outsider - selv om vi alle vet at June er årets outsider men alikvel. 
Beklager at vi ikke la ut noen i går, men vi legger i allefall ut en nå.


Vi vandret rundt i gata og speidet etter kjekkaser, men så var det noe som fanget blikket våres på denne jenta her. 
Vi skjønner at alle har behov for å drite men pleier ikke jenter å være forfengelig? For det første så matcher ikke strømpebuksa med kjolen, eller er det topp?
Veska har aper som logoer, wtf? Alle vet jo at orangutang er det som er IN!? 
Og halloo - skal du være like kul som resten av verden, nei vent, dere er ikke kule, anyways - FIKS KJOLEN!  

Men poeng for røykinga!

Verden ler av outsiders - spesielt ho der! 

Er dere enige? Eller hva mener dere?

Skrevet 24.05.2012 kl.21:34. Kategori: Dagens outsider! 8 kommentarer


Ettersom Alexandra bare snakker tull, men samtidig tar æren for bloggen når hu snakker med folk (Ja, hun gjør faktisk det! I dag presterte hun faktisk å si at det var HENNES blogg! wth? Tror noen er ute etter oppmerksomheeeeet) så har jeg store planer om å skrive et seriøst innlegg her nå. 

Som dere sikkert har lagt merke til så har jeg og Alexandra et meget spesielt vennskap, vi kan ikke fordra hverandre. 
Så enkelt og greit, lett, klissete og noen ganger vått.
Vi er aldri enige om noe, og sier jeg: 

 

Så vær du sikker på at hun sier:

Liam Hemsworth Details model 
 

Ja, jeg vet, merkelig. Jeg mener Chris Hemsworth er jo tusen ganger kjekkere enn broren! 
Igjen påstår Alexandra at hun har brunt hår, men det har hun helt klart ikke. Det er svart. 
Uansett så er hun litt søt da: 

 

Tror hun iallefall.. Men sannheten svir:

 

Og i fare for å bli drept så skal jeg gi meg nå.
Men en ting er vi iallefall helt enige om: Vi smiler ikke, bortsett fra når vi gjør det

 

Har du en slik raring som du ikke liker, men er superglad i? 

Skrevet 24.05.2012 kl.19:26. Kategori: Blogg 5 kommentarer


I motsetning til June, så vil folk faktisk ta bilde av meg. Det går papparazier overalt og tror jeg er Sara Ramìrez datter. Det er ikke gøy i det hele tatt. Jeg er Alexandra - en kjendis for meg selv, og er jeg dattera til noen, så er jeg dattera til muttern! Ja, ho dama som er blakk pga meg. 
Etterhvert ble jeg så lei av å si nei til alle fotografene som gikk rundt meg, jeg kastet sekken min i elva og lagde en helvettes dramascene for dem. Ja, jeg kom i avisa -  kjent som den crazy kjerringa som trodde det var fornuftig å fikse pc'en sin i elva. Hallo liksom, som om det ikke fikser seg selv bare ved å slenge den i veggen. 
Nok om det, fotografene løp bort til meg jublenes og ba på sine knær etter autograf. Midt om i hele fansopplegget ringer et modellbyrå som hadde sett meg. Ho mente at posene mine var så fantastiske at jeg BARE MÅTTE komme inn for å ta noen bilder. Ja vel sa jeg. Hvis jeg må så må jeg jo.  

Etter å ha tatt rundt ca 400 bilder så ble dem lut lei av at jeg så jævlig sur ut på alle bilder. Men faen, jeg er sånn. Alle vet at jeg sliter med å smile - men neida. Her ble man beordret til å prøve. 


Se på dette?! Ser ut som om jeg har en kleshenger som tvinger meg til å 
smile.


Til slutt ble jeg så oppgitt, men jeg så samtidig en jævlig fin kjekkas. I det
øyeblikket hadde fotografen nerver nok til å snappe et bilde. 

Etter det har jeg ikke sett inn i kamera noen gang igjen, og det er dermed jeg er skadet for life med å ikke smile. Ingen beordrer meg til å gjøre ting jeg ikke vil.

 

Men, som en idiotisk person jeg er og selvsagt kul må jeg jo stille dere spørsmål
Hva syns du om bildene? Smiler jeg for lite tro?
Har du blitt fotografert før?  

Skrevet 24.05.2012 kl.10:50. Kategori: Blogg Én kommentar


Vi lever for å finne kjekkaser for å bare snappe dem i trynet og si at du faktisk ikke er kjekk. Men til tross for at dette skjer daglig og alle sossegutter med håret i sleik (som faktisk ser ut som om de har veldig fett hår) og bukser med strikk rundt som går rundt meg så fant vi ukas kjekkas.

Fyren fra Jack&Jones får oss nesten til å smile. Det skjer ikke en gang på julaften. Vi spurte han pent om vi fikk ta et bilde til et manneblad i fra Makedonia, med å poengtere fram at vi var fotografer med mobilkamera.
Kos dere.

 

Deilig, eller hva?

Skrevet 23.05.2012 kl.17:23. Kategori: Blogg 4 kommentarer
Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012
Vi er to random jenter på 18 år som fant ut at vi skulle lage en random blogg om random ting. Vi er verken gravide, unge, syke, friske, lange eller spesielt snille, men det hender vi er både oppblåste, lekne, forkjøla, spiser grønnsaker, hopper og ser på deg.

PS. Vi smiler ikke.


Siste innlegghits