Stor konkurranse - vinn bloggvurdering og dyre premier!

Jeg er så glad i å gi ut ting som jeg har kjøpt og aldri bruker. Eller, jeg har ikke kjøpt. Mamma har. Dermed er retten satt på en konkurranse på denne bloggen. 
Premien vises i morgen. Konkurransen avsluttes Fredag 15. Juni.
Personen vil få bloggvurdering samt. premie!  

DU SKAL SKRIVE OM DIN VERSTE FLAUSE!!


 

 


OBS: Vi bemerker oss at vi kan alle flausene som er ute på nett, så ikke våg med å kopiere. 


Skrevet 12.06.2012 kl.21:30. Kategori: Blogg 8 kommentarer

8 kommentarer

Sandra Danielsen

13.06.2012 kl.13:58

Min værste flause da jeg gikk og sang på Love Is In The Air(uten og tenkte over det) mes jeg gikke med han jeg likte! det blei skikkelig kleint etterpå. også begynte jeg og forklare hvorfor jeg gjorde det og da blei det ikke noe bedre i hvertfall! ....

så etter det ringte han meg ikke mere ...

siljeestavne

13.06.2012 kl.14:00

Haha , jeg vil helst ikke dele min værste flause, for det er så flaut at det må holdes for seg selv, men fin konkurranse da :) gjerne gå inn på min blogg og hjelpe meg og fler lesere med å finne ut om bloggerfy tjenesten funker! :)

Mona!♥

13.06.2012 kl.14:01

Det flaueste jeg har opplevd må vel være da jeg var på city syd i Trondheim og klarte å lene meg mot en lysbryter som slo av lysene i hele toppetasjen. Alle så rart på meg. Men ikke nok med det, når jeg skulle gå derfra klarte jeg å gå inni en eldre dame med gåstol som stå å sa til meg at jeg skal respektere de eldre! Må være noe av det flaueste jeg har opplevd.

Beate

13.06.2012 kl.14:05

Min værste flause... Jeg bor i ei lita bygd med en del 'fisefine' jenter, som bryr seg veldig om utseende og mote. Vi var på klassetur i Stockholm, og jeg hadde på meg ei litt for trang bukse og en topp som såvidt gikk over buksekanten. Med andre ord - det gikk ikke an å dra den over rumpa. Vi var sju jenter som skulle danse og kose oss, kanskje vise oss litt fram for gutta.. og da jeg tok en sånn ''sette seg på huk, for så å reise seg'' revna buksa mi... DET må være noe av det flaueste jeg har opplevd..

letsmango

13.06.2012 kl.14:27

En gang var jeg på en overnatting. Når vi var på skitur gikk jeg i sporet. Plutselig kommer det en gammel mann mot meg! Jeg oppdager først da at jeg er i feil spor! Jeg prøver å komme meg ut av sporet, men greier det bare med den ene så det ser ut som jeg tar kråkfot på han. Både jeg å han faller og har roper "Auuu!" Det verste var at det var utrolig mange som så det! Jeg bare reiser meg opp, sier unnskyld og går min vei. Kjapt! flauuut!

Hedda

13.06.2012 kl.14:34

Min værste flause.. Jeg sov over hos venninna mi. Vi sov i "hytta" hennes. Så skulle jeg inn for å gå på do. Døra var ikke låst,og men lyset var på. Så jeg banket på,men fikk ikke noe svar. Så da gikk jo jeg selvfølgelig inn. Og hva ser jeg? Faren til venninna mi sitter på do! Da løp jeg fort ut igjen.

Haha,min værste flause,ingen tvil!

victoria

13.06.2012 kl.14:42

Min største flause var da jeg fannt en tampong på rommet som jeg og stesøstra mi deler, så jeg la den i bukselomma. Da jeg skulle legge meg kasta jeg bare buksa på vaskerommet, uten å tenke på hva som lå i lomma...

Så dagen etter kom stemoren min å sa " Denne vil du sikkert ha for deg selv"! FYFAAN JEG BLE FLAUUUU!!!! Dx

jenniiu

13.06.2012 kl.15:00

Min verste flause var nok da vi var på hytta som ligg på ei øy og jeg var litt lei meg og gikk for meg selv ned til stranden, og etter en liten stund kom bestemoren min og spurte - Har du fått mensen? Herregud , såååå flaut!!!

Kommentere?

Vi er to random jenter på 18 år som fant ut at vi skulle lage en random blogg om random ting. Vi er verken gravide, unge, syke, friske, lange eller spesielt snille, men det hender vi er både oppblåste, lekne, forkjøla, spiser grønnsaker, hopper og ser på deg.

PS. Vi smiler ikke.


hits