Utroskap

Jeg tar opp den etiske problemstillingen vi hadde på skolen for en stund tilbake. Utroskap. 
Hva forbinner vi med det? Kan vi tilgi eller ikke? Er det rett eller galt?

Jeg takler ikke utroskap, nå dater jeg heller ikke og har ikke samleie så verden min er jo perfekt. Når du er barn sier du; mannen i mitt liv er deg, pappa. Nei, det er ikke det heller for meg. Eneste mannen i mitt liv, som sover med meg om kvelden, våkner med meg, trøster meg (når jeg aldri trenger det) og rett og slett er klistra til meg 24/7 er Arfinn. Dere kan finne ut selv hvem han er.

Men tilbake til utroskap. Hvordan kan folk i det hele tatt finne seg i å være utro mot sin kjære? Har du så jævlig dårlig selvtillit at du må virkelig såre andre for å kunne glede deg selv? Når du blir først tatt hører du unnskyldningen: Jeg mente det ikke. Tenkte på deg hele tiden. Eller jeg var full.  
Min personlig mening er at du kan heller gjøre det slutt med den du er sammen med før du gjør noe annet med noen andre. Tro meg, det er mye bedre for begge parter til slutt. 

Mange vil tro jeg snakker om erfaring når jeg skriver dette, absolutt ikke. Jeg liker meg best som singel og i sølibat, men jeg kjenner noen som faktisk har opplevd dette eller har gjort dette - dermed er dette innlegget egnet til de menneskene. You know who you are.  

 

Hva mener du om saken? 
Har du opplevd lignende?  


Skrevet 08.06.2012 kl.13:08. Kategori: Blogg Én kommentar

Én kommentar

kajadansken

08.06.2012 kl.13:33

Har opplevd det selv, fått høre de dumme unnskyldningene som personen kom med.

Men også hørt ting som at det var min feil at personen var utro.

Men jeg har vært dum nok også til å tilgi personen gang på gang, vi var sammen i 2 år nesten 3 og han var utro 10 ganger, og jeg tilga han hele 9 ganger før jeg skjønte at jeg måtte ta meg sammen.. Skal aldri gjøre samme feilen igjen...

-Kajacecilie

Kommentere?

Vi er to random jenter på 18 år som fant ut at vi skulle lage en random blogg om random ting. Vi er verken gravide, unge, syke, friske, lange eller spesielt snille, men det hender vi er både oppblåste, lekne, forkjøla, spiser grønnsaker, hopper og ser på deg.

PS. Vi smiler ikke.


hits