bygdas rånebiler

Alle tror jeg er fra byen, det virker kanskje sånn ja. Hvorfor? Fordi jeg elsker byen. Jeg elsker byen mer enn jeg elsker senga mi, og senga mi knuller meg i ryggen. Helt utrolig. 
Mange tenker at bygda er et fint sted fordi alle kjenner alle, det er trygghet og koselig. Jada, bullshit alt sammen. Bygda er et sted der rykter foregår, der du blir stemplet med de mest absurde kommentarene, lite å finne på og så klart alle rånerne. Vi kommer fra en bygd med 6000 mennesker og der er det Volvo to-førti og sju-førti som vandrer i gatene. Det er utrolig stygt å se. Jeg kommer ikke til å beklage meg til de som faktisk kjører det en gang, for alle som er bekjente av meg vet at jeg setter meg ikke inn i en Volvo førti-et-eller-annet. Jeg setter meg så vidt inn i min egen bil, så jeg skal like deg veldig godt for at du skal få selskap av meg i bilen din. Eller at bilen din er jævlig fet. 

Men poenget mitt, hvor finner folk gleden av senket ungdomsbiler med bass og diskanter i alle hulerom at du ikke har plass til bagasje? Jeg kjørte bak en tulling her om dagen og vi kom til en fartsdump. Denne idioten måtte senke farten til 5 km/t over dumpa fordi bilen er såpass så lav at hvis han hadde kjørt fortere ville det skrapt opp bilen helt til rævhølet. 
Det er verre enn å kjøre bak en traktor, fordi de kan ikke noe for at de kjører så sakte. 

 

Er det slik der du bor også? 
Hva syns du om dette?! 


Skrevet 07.06.2012 kl.22:44. Kategori: Blogg 4 kommentarer

4 kommentarer

Turbo Heidi

07.06.2012 kl.22:55

Heilt normalt! Har sånne her og har sånne i heimbygda mi :) Veldig typisk på bondebygda :p

♔ maria sanni

07.06.2012 kl.23:00

Så fin blogg du har! :)

Sunniva

07.06.2012 kl.23:01

Bor på landet selv, så det er helt normalt her også;) Kan være enig med deg at det er lite å finne på og at rykter sprer seg veeldig fort, men synes det bare er kult med sånne råne-biler jeg!:D

Frida henriette

07.06.2012 kl.23:03

Jeg eier en 240 :) hehe råner rundt hver dag omtrent. Og jeg bor i Oslo! Hehe , men altfor lave biler blir nok litt mye ja :p

Kommentere?

Vi er to random jenter på 18 år som fant ut at vi skulle lage en random blogg om random ting. Vi er verken gravide, unge, syke, friske, lange eller spesielt snille, men det hender vi er både oppblåste, lekne, forkjøla, spiser grønnsaker, hopper og ser på deg.

PS. Vi smiler ikke.


hits