13 års skolegang er over!

Endelig er videregående ferdig, uten å være ferdig med alle eksamene. Ja, det er jo alltids flott. Nå skal dere få høre hva som egentlig skjedde i dag. Etter å ha stått foran speilet i 5 timer for å fikse hår, sminke og klær var vi endelig klar for å ta i mot standpunktskarakterene, eller jeg var klar. For June sin del var det ikke så vellykket. Hun skulle opp på scena, men med 15 cm høyhælte sko greide hun å tryne med nesa på skoen til rektor så blodet rant. Heldigvis var alle så opptatt med den hendelsen at det var ingen som la merke til meg som rømte fra det hele med vitnemålet i hånden. Jeg visste selvsagt av alle de 9 fagene jeg har så hadde jeg 2'ere hele veien. Jeg tok beina fatt og satte kursen mot Manis som har verdens beste pizza. Der spiste jeg biff helt til resten av gjengen kom. Dermed satt vi og spiste pizza, som ble dessert for min del! 

Dermed så jeg sånn ut etter at June begynte å være klønete på scena. 

 

Dette var selvfølgelig utrolig vondt, men jeg ser fortsatt bedre ut enn Alexandra!
Det skal mye til for å ødelegge dette prakteksemplaret av et menneske som jeg er! 
Uansett så må jeg jo si det var en ganske vellykket kveld ettersom jeg, i motsetning til Alexandra sine 2'ere, fikk bare 6'ere!
Men nå er jeg trøtt nå!
Og husk:
Vitnemålsutdeling; Still not as gay as Twilight!

 

 


Skrevet 06.06.2012 kl.22:32. Kategori: Blogg 3 kommentarer

3 kommentarer

sannabastiansen

06.06.2012 kl.22:49

gratulere:)

elisabetdr

06.06.2012 kl.22:50

så deiliiig :-) skal jeg lese DIN blogg ? gå inn på min og skriv din :)
Ser at de har veldig mange billige NIKE treningssko, og vurderer å bestille her i fra.

Kommentere?

Vi er to random jenter på 18 år som fant ut at vi skulle lage en random blogg om random ting. Vi er verken gravide, unge, syke, friske, lange eller spesielt snille, men det hender vi er både oppblåste, lekne, forkjøla, spiser grønnsaker, hopper og ser på deg.

PS. Vi smiler ikke.


hits