Mallorca i gave!

Jeg har ikke gått av med pensjon, men June skjønner ikke at disse to dagene har innebæret at jeg har feiret bursdagen min som var på Søndag. Ja, takk for alle gratulasjoner. Hele 1027 mennesker hadde skrevet på facebook siden min. Det var veldig slitsomt å svare på alle etterhvert, spesielt når Facebook hele tiden ba meg om å slutte fordi det ble kalkulert som spam. Wtf? 

Anyway, la meg fortelle dere litt hva som foregår i sommer. Med tanke på at jeg flytter meg innover mot hovedstaden og terapitimene med mamma virkelig går til helvette må jeg jobbe masse. Samtidig føler jeg at mine faste lesere kan komme innom Statoil og kjøpe en hamburger, med tanke på at jeg lager de beste burgerne. Jeg gir også 50% rabatt på all mat til den som kommer innom. Haha, find me! 

Ellers har jeg en skikkelig godnyhet til dere som vil se meg glad. Bursdagen min var først og fremst et drag, jeg jobbet fra 07:00-16:00 og var ikke hjemme før 17:00. Dersom noen i det hele tatt kjenner meg vil de skjønne at jeg falt om på sofaen med katta i armkroken og sovna. Ja, det var de gavene. Men venninna mi kjenner meg riktig, hun ringer på NATTA, for da ligger jeg våken, og forteller meg at hun har bestilt en tur til Mallorca. Som bursdagsgave! Ikke bare smilte jeg, jeg hoppet opp og ned i senga helt til jeg ble sjøsyk. Vi har også bedt med oss, June. Dessverre blir hun sint om hun ikke får være med på ting, jævlig slitsomt men jeg finner nok en barnevakt i Mallorca som orker å passe på henne. 

 

Er jeg ikke heldig som fikk det i gave? 
Har du vært i Mallorca?  


Skrevet 06.06.2012 kl.10:47. Kategori: Blogg 2 kommentarer

2 kommentarer

synnefala

06.06.2012 kl.14:59

Ååå, heldig! har aldri vært i Mallorca. :/

life0fme

06.06.2012 kl.15:06

Åh, så heldig du er! Jeg har aldri vært i Mallorca ;(

Kommentere?

Vi er to random jenter på 18 år som fant ut at vi skulle lage en random blogg om random ting. Vi er verken gravide, unge, syke, friske, lange eller spesielt snille, men det hender vi er både oppblåste, lekne, forkjøla, spiser grønnsaker, hopper og ser på deg.

PS. Vi smiler ikke.


hits