Alt du trenger å vite

June er deprimert om dagen - kanskje det skyldes hennes dårlige forhold til seg selv. Hva vet jeg? Hun ringte meg idag med å starte samtalen med at jeg er en forbanna skløtte, ja helt klart at jeg er det. Det er trivelig å kunne høre sånt om morgenen, isteden for fuglene som kvitrer meg opp fra senga så jeg blir i dårlig humør, til tross for at jeg i dårlig humør hele tiden. 
La oss komme til fakta - dere vet ikke så mye om oss, utenom at vi er idioter, slemme og alt det negative som kommentarene har rullet inn om.
Gratulerer til folka som fanget opp at vi er helt jævlige, fikk en del respons på dagens outsider. Morsomt.

La meg fortelle 5 faktapunkter om June.

1. June har alltid vondt. Hele forbanna tiden - jævlig irriterendes egentlig. Hvem har så mye vondt? Sykehuset har en bunke med unødvendig smertejournaler

2. June er en sexfreak - helt vill i senga. I motsetning til meg som faktisk ikke har sex. Det fører til at hun også liker BDSM. 
3. June har en tattovering på rompa - no kidding. Det er en bjørn, wth? 
4. June bruker ikke BH - og kaller seg selv awesome av den grunn. 
5. June er egentlig ikke så normal som ho ser ut. Bare se under

 

Har dere noen kule fakta om deres venner? Kanskje vi setter opp en konkurranse med det beste faktapunktet dere kommer med! 
Stay tuned - eller nei, bare skriv. 

 

- Alexandra


Skrevet 25.05.2012 kl.14:25. Kategori: Om Oss 2 kommentarer

2 kommentarer

kaaroolineee

25.05.2012 kl.14:44

genialt. kommenter tilbake?

Lene ♥ Kommenterer alltid tilbake

25.05.2012 kl.14:50

Genialt :D

Setter stor pris på en kommentar tilbake på bloggen min <3

Kommentere?

Vi er to random jenter på 18 år som fant ut at vi skulle lage en random blogg om random ting. Vi er verken gravide, unge, syke, friske, lange eller spesielt snille, men det hender vi er både oppblåste, lekne, forkjøla, spiser grønnsaker, hopper og ser på deg.

PS. Vi smiler ikke.


hits