Modellkarrieren min

I motsetning til June, så vil folk faktisk ta bilde av meg. Det går papparazier overalt og tror jeg er Sara Ramìrez datter. Det er ikke gøy i det hele tatt. Jeg er Alexandra - en kjendis for meg selv, og er jeg dattera til noen, så er jeg dattera til muttern! Ja, ho dama som er blakk pga meg. 
Etterhvert ble jeg så lei av å si nei til alle fotografene som gikk rundt meg, jeg kastet sekken min i elva og lagde en helvettes dramascene for dem. Ja, jeg kom i avisa -  kjent som den crazy kjerringa som trodde det var fornuftig å fikse pc'en sin i elva. Hallo liksom, som om det ikke fikser seg selv bare ved å slenge den i veggen. 
Nok om det, fotografene løp bort til meg jublenes og ba på sine knær etter autograf. Midt om i hele fansopplegget ringer et modellbyrå som hadde sett meg. Ho mente at posene mine var så fantastiske at jeg BARE MÅTTE komme inn for å ta noen bilder. Ja vel sa jeg. Hvis jeg må så må jeg jo.  

Etter å ha tatt rundt ca 400 bilder så ble dem lut lei av at jeg så jævlig sur ut på alle bilder. Men faen, jeg er sånn. Alle vet at jeg sliter med å smile - men neida. Her ble man beordret til å prøve. 


Se på dette?! Ser ut som om jeg har en kleshenger som tvinger meg til å 
smile.


Til slutt ble jeg så oppgitt, men jeg så samtidig en jævlig fin kjekkas. I det
øyeblikket hadde fotografen nerver nok til å snappe et bilde. 

Etter det har jeg ikke sett inn i kamera noen gang igjen, og det er dermed jeg er skadet for life med å ikke smile. Ingen beordrer meg til å gjøre ting jeg ikke vil.

 

Men, som en idiotisk person jeg er og selvsagt kul må jeg jo stille dere spørsmål
Hva syns du om bildene? Smiler jeg for lite tro?
Har du blitt fotografert før?  


Skrevet 24.05.2012 kl.10:50. Kategori: Blogg Én kommentar

Én kommentar

Snuppine29.blogg.no

24.05.2012 kl.11:34

Syns bildene var fine jeg;) jeg var på photoshoot i Oslo i februar, elsket det;) ligger vel i februar mappa på bloggen min noen av dem;) så skal jeg ha en photoshoot i løpet av sommern, vet ikke helt når ennå;)

Kommentere?

Vi er to random jenter på 18 år som fant ut at vi skulle lage en random blogg om random ting. Vi er verken gravide, unge, syke, friske, lange eller spesielt snille, men det hender vi er både oppblåste, lekne, forkjøla, spiser grønnsaker, hopper og ser på deg.

PS. Vi smiler ikke.


hits