It's all about us

Alle tror nå at vi er nye bloggere som skal ta et desperat forsøk på å ta over bloggverden. Nei, absolutt ikke. For det første så er vi ikke nye, for vi har all verden med informasjon og kunnskap om blogg.no, og for det andre så har vi allerede tatt dere med storm! Dere er bare ikke klar over det.. enda. 

 -Hva er det jeg vil oppnå med å blogge? All den frustrasjonen i hjernen min som ikke kan imøtekomme andre mennesker til vanlig. Dermed er det jo forsåvidt valgfritt om du vil lese det. Mitt navn er Alexandra og jeg rekker hele 162 cm over bakken. Utrolig høyt. Insektene er som små prikker når jeg ser ned. Helt utrolig. Jeg har brunt hår, uansett om folk sier svart - så er det brunt. Jeg har levd med det i snart 19 år så jeg vet det best. Men som sagt, hvorfor skal jeg gidde og avsløre alt om meg selv? Dere får sikkert høre mer om det. Ja, folk lurer ofte på om jeg er en bitch. Absolutt. 

 - Jeg trenger ikke oppnå noe med å blogge. Alle vet at jeg er awesome uansett! Mitt navn er June, og tro det eller ei, men jeg trives med det. Jeg har brunt hår (og i motsetning til Alexandra så har jeg faktisk brunt hår), grønne øyne, en litt sånn stor nese, og om jeg sier noe mer nå så begynner dette å ligne mer på en kontaktannonse. Uansett så må jeg få med at jeg ikke er særlig høy, men jeg er akkuratt lang nok til at jeg rekker bakken. 

 

 

Tumblr_m1tsx5jcaf1r8fpcno1_500_large 


 


Skrevet 22.05.2012 kl.00:52. Kategori: Om Oss Én kommentar

Én kommentar

Kommentere?

Vi er to random jenter på 18 år som fant ut at vi skulle lage en random blogg om random ting. Vi er verken gravide, unge, syke, friske, lange eller spesielt snille, men det hender vi er både oppblåste, lekne, forkjøla, spiser grønnsaker, hopper og ser på deg.

PS. Vi smiler ikke.


hits